Het Certificaat neemt als professioneel examenbureau op diverse manieren VCA examens en VCU examens af: schriftelijk, via de computer of via een voorleesexamen. Alle VCA examens en VCU examens worden afgenomen op basis van multiple-choice vragen. Een B VCA examen bestaat uit 40 vragen en duurt 60 minuten. Het VOL  VCA examens en VIL  VCU examens bestaan uit 70 vragen en duren 105 minuten.

Voorbereiden op het VCA examen en VCU examen

Het is aan te raden om een VCA cursus of VCU cursus te volgen als voorbereiding op het VCA examen of VCU examen. Maar u mag het VCA examen of VCU examen ook afleggen na zelfstudie. Neem de examenoproep, een geldig legitimatiebewijs en een kopie van dit legitimatiebewijs mee als u het examen komt afleggen. Wij zien u graag op één van onze examenlocaties bij u in de buurt !

Toetsing via computer of voorleesexamen

Het VCA examens en VCU examens kan schriftelijk of via de computer worden afgenomen. Bij een examen via de computer ziet een kandidaat meteen zijn voorlopige uitslag. Wordt het examen op papier afgelegd, dan is de uitslag enkele dagen later bekend. Het B VCA examen bieden wij ook als voorleesexamen aan. Dit is bedoeld voor mensen die moeite hebben met lezen. De examinator leest dan de examenvragen voor. Bij een computer examen hoort de kandidaat de vragen via een koptelefoon.

De VCA en VCU examenuitslag

Binnen drie werkdagen na het afleggen van het VCA examen en VCU examen ontvangt u van ons het VCA of VCU diploma . Als u het examen via een computer heeft afgelegd, ontvangt u de uitslag meteen. Als een opleidingsinstituut, uitzendbureau of uw werkgever u heeft aangemeld, dan sturen wij het diploma naar hen op.

Direct contact met Het Certificaat?

Wilt u weten wat Het Certificaat voor u en uw cursisten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons ook direct bellen op +31 24 820 03 80. Wij horen graag van u.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten