VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Werknemers bij dienstverlenende bedrijven moeten VCA gecertificeerd zijn zodat zij veiliger werken. Want dat vermindert het aantal ongevallen. Steeds meer opdrachtgevers van dienstverlenende bedrijven eisen dan ook een VCA certificaat. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties.

Wat is VCA?

Het basis VCA certificaat wordt ook wel B VCA genoemd. Operationeel leidinggevenden bij een aannemer of zzp’ers dienen in het bezit te zijn van het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA, oftewel VOL  VCA.

Wat is VCU?

Levert u als uitzendorganisatie of bedrijf personeel aan een VCA gecertificeerd bedrijf? Dan moeten deze medewerkers in het bezit zijn van een geldig VCU certificaat. Als intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau dient u in het bezit te zijn van het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU, oftewel VIL  VCU.

Direct contact met Het Certificaat?

Wilt u weten wat Het Certificaat voor u en uw cursisten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons ook direct bellen op +31 24 820 03 80. Wij horen graag van u.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten