VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Als intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau dient u in het bezit te zijn van het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU, oftewel VIL  VCU. Levert u als uitzendorganisatie of bedrijf personeel aan een VCA gecertificeerd bedrijf? Dan moeten de uitgezonde medewerkers die via u werken in het bezit zijn van een geldig VCA certificaat.

Wat houdt het VIL VCU examen in?

Het VIL  VCU bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Het examen duurt maximaal 75 minuten. Heeft u 4515 of meer van de 7000 punten (64.5%) gehaald, dan bent u geslaagd. Het VIL  VCU examen is voor een groot deel gelijk aan VOL  VCA. Het VIL  VCU examen bevat vragen over specifieke kennis voor intercedenten.

Het VIL VCU diploma

Met een VIL  VCU diploma laat u zien dat u weet u waar u op moet letten bij het zoeken van geschikte uitzendkrachten voor uw VCA-gecertificeerde opdrachtgevers. Ook laat het zien dat u de de juiste instructies aan een kandidaat en de juiste voorlichting aan een opdrachtgever kunt geven.

De VIL-VCU uitslag

Binnen drie werkdagen na het afleggen van het VIL-VCU examen ontvangt u van ons VIL-VCU diploma . Ook ontvangt u van ons de score die u gehaald heeft bij het VCA examen of VCU examen. Als u het examen via een computer heeft afgelegd, ontvangt u meteen een voorlopige uitslag. Als een opleidingsinstituut, uitzendbureau of uw werkgever u heeft aangemeld, dan sturen wij het diploma naar hen op.

Direct contact met Het Certificaat?

Wilt u weten wat Het Certificaat voor u en uw cursisten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons ook direct bellen op +31 24 820 03 80. Wij horen graag van u.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten