Het examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden wordt ook wel VOL-VCA genoemd. Het examen bestaat uit vragen over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA certificering, bedrijfsnoodplannen en het organiseren van toolboxvergaderingen. Om u voor te bereiden kunt u een VCA cursus volgen of zelf thuis studeren.

Wat houdt het VOL-VCA examen in?

Het VOL-VCA examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Het examen duurt maximaal 75 minuten. Heeft u 4515 of meer van de 7000 punten (64.5%) gehaald, dan bent u geslaagd.

Het VOL-VCA diploma

Het VOL-VCA diploma geeft u aan dat u weet hoe u veilig kunt werken. En dat u rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft. Met een VOL-VCA diploma geeft u aan dat u weet aan welke eisen u en uw medewerkers moeten voldoen om veilig en verantwoord te werken.

Het VOL-VCA examen

Binnen drie werkdagen na het afleggen van het VOL-VCA examen ontvangt u van ons het VOL-VCA diploma . Ook ontvangt u van ons de score die u gehaald heeft bij het VCA examen. Als u het examen via een computer heeft afgelegd, ontvangt u meteen een voorlopige uitslag. Als een opleidingsinstituut, uitzendbureau of uw werkgever u heeft aangemeld, dan sturen wij het diploma naar hen op.

Direct contact met Het Certificaat?

Wilt u weten wat Het Certificaat voor u en uw cursisten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons ook direct bellen op +31 24 820 03 80. Wij horen graag van u.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten