Het diploma dat u van ons krijgt na het behalen van uw VCA examen of VCU examen voldoet aan de eisen zoals gesteld door de Stichting Samenwerking Voor Veiligheid (SSVV). Wij registreren uw diplamanummer in combinatie met uw naam en geboortedatum, in het centraal diplomaregister (www.vca.ssvv.nl) zodat iedereen kan opzoeken of u VCA gecertificeerd of VCU gecertificeerd bent. Het Certificaat verstrekt aan kandidaten naast het diploma, ook een document met daarop de behaalde score.

Geldigheid VCA diploma en VCU diploma

Het VCA diploma en VCU diploma is tien jaar geldig vanaf de examendatum. Als binnen deze periode wijzigingen in de gestelde eisen gemaakt worden door de SSVV, kan het VCA diploma of VCU diploma ongeldig verklaard worden. Na tien jaar moet het examen opnieuw worden afgelegd.

De VCA examens en VCU uitslag

Binnen drie werkdagen na het afleggen van het VCA examen of VCU examen ontvangt u van ons het VCA diploma of VCU diploma. Ook ontvangt u van ons de score die u gehaald heeft bij het VCA examen of VCU examen. Als u het computer examen afsluit, ontvangt u meteen een voorlopige uitslag. Heeft een opleidingsinstituut of uw werkgever u aangemeld, dan sturen wij het diploma naar hen op.

Diplomapas aanvragen

Voor sommige deelnemers is het handig om een diplomapas in hun bezit te hebben. Bijvoorbeeld als toegangsbewijs voor een bouwplaats. Het Certificaat verstrekt deze diplomapas op aanvraag. Op de diplomapas staan naast de persoonlijke gegevens ook de geldigheidsduur en het diplomanummer. Heeft u in het verleden bij ons het diploma behaald en wilt u een (nieuwe) diplomapas? Neem dan contact met ons op.

Direct contact met Het Certificaat?

Wilt u weten wat Het Certificaat voor u en uw cursisten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons ook direct bellen op +31 24 820 03 80. Wij horen graag van u.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten